Welke soorten photobooths zijn er allemaal bij SayKaas?

Photobooth
Wie eenmaal in ons fotohokje is geweest, weet waarom onze Photobooth op geen (bruilofts)feestje, verjaardag, receptie, jubileum of evenement mag ontbreken…

Fotobus
Is it a bird? Is it a plane? No, it’s Big Bird! Zo wordt de gele fotobus in Saykaas-kringen liefkozend genoemd. Zodra de fotobus het terrein oprijdt, kan het feestje beginnen.
Bullet Time Photobooth
Ken je het effect van DE Scifi-film uit de jaren 90? Keanu Reeves in The Matrix, stil hangend in het moment, van alle kanten gefilmd! Dat effect hebben wij nu in een Photobooth gebouwd.
Hashtagprinter
Print jouw Instagram of Twitter foto’s, van je mobiel, uit op je evenement of tijdens je feest.
“Er zit gewoon een Photobooth in je eigen broekzak!”
Hashtagbus
Jouw gasten maken via Instagram of Twitter een foto met hun eigen mobiel. Vervolgens kunnen zij de foto ophalen bij onze enthousiaste medewerker in de hashtagbus.
Foto-robot
Origineler dan origineel! Wederom als eerste in de Photoboothwereld komt SayKaas.com (ism de Botfactory) met een nieuw type Photobooth; de foto-robot.
Maatwerk
Standaard photobooths zijn voor SayKaas nog maar het begin. Wij kunnen veel meer. Klein, groot, voor een museum, een hotel, een geweldig event. Wij denken in hokjes, dus alles is mogelijk
Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest