DJ Kringloop VWbus

DJ Kringloop – zo goed als nieuw-

Voor Nederland (en Belgie) wordt code geel afgegeven. Want deze vinyl DJ draait vanuit zijn kanariegele Volkswagenbus de wreedste plaatjes uit de jaren 80 tijdens jouw festival (van groot tot klein). Hij laat je swingen en zweten, moven en moonwalken, breakdancen en boogiën. En ja hoor, er mag ook geslepen worden!

Hij is zo goed als nieuw. Hij is die gast die je altijd ziet rondstruinen in tweedehandswinkels, op zoek naar krakende boxen en draaitafels, vette verlichting en natuurlijk vinyl schatten. Maar het moet wel allemaal uit de jaren tachtig komen, want dat is ‘de gouden eeuw’ volgens deze vinyl dj. Madonna, Bruce, Michael, Prince; ze zijn er allemaal. Je verkeert in goed gezelschap…

De DJ bus is uitgerust met alles wat een mobiele DJ booth nodig heeft. Van Old-school disco lampen en platenspelers tot discobol en p.a.-systeem. Het enige wat nodig is is een stopcontact in de buurt. Maar voor zeer afgelegen locaties (denk aan bos of midden in een weiland) heeft de bus ook een aggregaat.

Pin It on Pinterest