Maatwerk

Standaard photobooths zijn voor SayKaas nog maar het begin. Wij kunnen veel meer. Klein, groot, voor een museum, een hotel, een geweldig event. Wij denken in hokjes, dus alles is mogelijk. Wij deden dit al o.a.voor het Consciouslabel van H&M. Een green screen photobooth zorgde voor een koppeling met social media. Voor avontuurlijke reisorganisatie Shoestring werd onze bus volledig omgetoverd tot Safaribus. Met een succesvolle fotoaktie op Lowlands wisten zij nog bekender te worden. Eigenlijk leveren wij voor al onze klanten maatwerk. Iedere opdracht is weer anders en wensen blijven veranderen (gelukkig). Dat houdt ons scherp en creatief. 
Voor deze klanten bedachten wij zelfs een totaal nieuw concept;

photobooth maatwerk chipsoft

Chipsoft
In samenwerking met medisch software ontwikkelaar Chipsoft bedacht SayKaas.com (met buurman in crime Erik Fakkeldij) een ‘medisch monitor’.
Deze kwam aan het voeteneinde van een echt ziekenhuisbed te staan op de beursstand van Chipsoft. Na een quiz, omtrent een nieuwe App, mochten de deelnemers op de foto met de acteur die vanut zijn bed de quiz had gepresenteerd. De uitgeprinte foto kregen zij vervolgens mee als aandenken aan hun bezoek van de beursstand.

Radio Veronica
Voor radio Veronica werd er bij de rondleiding van de nieuwe collega’s in het nieuwe pand van Talparadio een Photobooth door ons neergezet.

Men kon op de foto met levensgrote kartonnen popsterren als Bono, Lenny Kravitz en Chris Martin. Vervolgens kwam de fotoprint er uitrollen alsof het de frontpage was van de Veronicagids.

photobooth maatwerk veronica

Radio 538
Voor het wintersport-thema van ‘Das Coen und Sanderfest’ van Radio 538 ontwikkelden wij een booth in winterse sferen.

In de hal van de HMH hadden we een oude skilift neergezet en gasten konden geheel in stijl een foto laten maken. Deze kregen zij vervolgens mee als print en vanaf 2 ipads konden de foto’s direct op Social Media gedeeld worden.

Gelijk na het feest werd deze compilatie getoond op de Facebook-Pagina van Radio 538.

Dopper
Onze photobooths gaan, door de samenwerking met de duurzame waterflessen designers van Dopper, de gehele wereld over. Wij ontwikkelden een photobooth voor dit merk die makkelijk was mee te nemen met het vliegtuig. De photobooth werd nl ingezet voor en tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië. Om aandacht te genereren voor het vele plastic afval in de oceaan werd er door een Braziliaanse kunstenaar een kunstwerk van gemaakt. Bezoekers van de Copa Cabana konden vervolgens met dit kunstwerk op de foto. Onze photobooth heeft daar 3 maanden gestaan.

photobooth maatwerk dopper

Radio 538
Voor het kerstfeest van ‘Jingleball’ van Radio 538 ontwikkelden wij een booth in kerstsfeer.

In de hal van de ZiggoDome hadden we een ballenbak neergezet en gasten konden geheel in stijl een foto laten maken. Deze kregen zij vervolgens mee als print en vanaf 2 ipads konden de foto’s direct op Social Media gedeeld worden.

Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest