Fotobus

Is it a bird? Is it a plane? No, it’s Big Bird! Zo wordt de gele fotobus in Saykaas-kringen liefkozend genoemd.
Met deze PhotoBooth on wheels kun je net als met de PhotoBooth alle kanten op. Super voor een evenement, een beurs of bijvoorbeeld een (after)party. Zodra de fotobus het terrein oprijdt, kan het feestje beginnen. Deze charmante oldtimer – in een vorig leven pufte zij als postbus door de Duitse straten – trekt alle aandacht. Ze pruttelt een beetje, maar echt iedereen vindt haar lief en leuk. Eerste hulp bij feestjes!

Dit fotohokje op wielen doet meer dan alleen foto’s maken.

Met een druk op de uitnodigende verlichte knop worden er vier digitale foto’s gemaakt van hoge kwaliteit, die direct op glanzend fotopapier uit de printer rollen.

De standaard prijs is 695 euro voor vier uur.

– Alle prints gedurende de afgesproken tijd
– Vervoerskosten binnen Nederland (en vaak ook Vlaanderen)
– Enthousiast personeel voor evt technische assistentie
– Alle digitale foto’s achteraf via Wetransfer
– Eigen tekst / logo / layout op de prints
– Feestelijke attributen; vaak aangepast aan het thema Vele andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Een complete belevenis. Wij maken gebruik van professionele fotoapparatuur, zoals een spiegelreflex- camera, een studioflitser met softbox en een Dye Sublimationprinter voor de beste kwaliteit foto’s. Deze foto’s worden uiteraard digitaal opgeslagen voor meer mogelijkheden. Denk hierbij aan publicatie op je eigen website of facebookprofiel en aan projectie op groot scherm. Heb je hele specifieke ‘custom’ wensen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben inmiddels al jaren ervaring met het realiseren van allerlei foto-activiteiten op beurzen, festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften. Interesse? Kijk eens hier want wij denken graag met je mee!

Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest