Photobot

Origineler dan origineel! Wederom als eerste in de Photoboothwereld komt SayKaas.com (ism de Botfactory) met een nieuw type Photobooth; de foto-robot. Eigenlijk meer een combinatie van booth en bus.

Op jouw event rolt deze mechanische rakker door het publiek en zal dmv oogcontact en ook spraak met de gasten communiceren.

Wanneer zij voor hem poseren zal er een foto gemaakt worden die uiteraard ook op profi-fotopapier zal worden uitgeprint. Deze keer door de robot, genaamd Pho-Bo, zelf.

Pho-Bo is made in Almere Harbour; maar heeft wat roots in Azië. Hij is de vrolijke snuiter die (net als zijn Vietnamese naamgenoot) jouw dag weer goed gaat maken. Hij kan soms pittig zijn, maar over het algemeen is hij zeer mild. Hij is de robo van staal (uhm meer van ijzer, aluminium, elektromotoren en polyester) met een hartje van koper.

Door zijn onbedwingbare nieuwsgierigheid naar het menselijk ras, is hij een echte ‘Socialbot’. Aaibaar, toegankelijk en door zijn zeer lichtgevoelige karakter heel laagdrempelig. Om zijn zoektocht tocht naar de mens en zijn emoties kracht bij te zetten, haalt hij je over om voor hem te poseren. Dat mag natuurlijk alleen, maar met meerderen is misschien wel gezelliger. De foto’s worden door hem vervolgens razendsnel verwerkt en volledig ‘customised’ uitgeprint.

De peetvaders van Pho-Bo zijn Erik Fakkeldij robotcreator van The Botfactory en Jasper van Es van photobooth-imperium SayKaas.com.

Zij kwamen elkaar als ‘nieuwe buren’ tegen in de wandelgangen van creatief bolwerk ‘De Blauwe Reiger’ in Almere Haven. Onder het genot van een biertje onstond het idee om de krachten te bundelen en zo werd in de winter van 2017/2018 Pho-Bo geboren.

Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest