– Coronaproof

Corona-proof Photobooth oplossingen

De touwtjes mbt evenementen worden langzaamaan iets losser gelaten. Hierdoor kunnen er weer kleine bijeenkomsten georganiseerd gaan worden. Of het nou gaat om een verjaardag, een huwelijk, een congres(je), een Drive-inn of een ander kleinschalig evenement; wij hebben vast een Photobooth oplossing die er bij past.

Aangezien ieder event de komende maanden maatwerk zal zijn, zullen wij per aanvraag kijken naar de verschillende mogelijkheden. Uiteraard zullen wij hierbij rekening houden met de op dat moment geldende regels die door het RIVM zijn uitgeschreven. Gezondheid voor alles uiteraard.

IMG_9539

SayKaas.com heeft al ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk op het gebied van foto-activaties. Al onze ‘apparaten’ hebben wij zelf ontwikkeld en gebouwd. Geen enkele photobooth is aangekocht, waardoor er voldoende creativiteit aanwezig is om een passende Fotobooth-oplossing te vinden voor ieder event.

Wat voor Corona-proof oplossingen hebben wij al bedacht?

Drive-inn Photobooth

Met Koningsdag heeft SayKaas een kleine DriveThru georganiseerd in Almere met een bevriende bierbrouwerij en foodtruck. Hier was ook een Photo Booth aanwezig die de mensen in hun auto vastlegde terwijl zij hun bestelde pakket kregen aangereikt. Een foto geheel in stijl van het event maakte de Koningsdag beleving compleet. Een uniek aandenken aan een uniek (misschien wel nooit meer terugkerend) event.

Whatsapp Photobooth

Sinds de ‘intelligente’ lockdown zie je dat veel organisaties een online presentatie, dj-set of optreden uitzenden via Youtube, Facebook of Twitch.  Hoe leuk is het om mensen die thuis bv op de bank staan te swingen op jouw muziek zich te laten verbinden aan jouw stream op afstand?

‘Stuur een foto per WhatsApp naar SayKaas en ontvang binnen 5 seconden dezelfde foto terug met een overlay van jouw event…..’

Meer info op: WhatsApp-photobooth

Hashtag-printer op afstand

Deze is ook uitermate geschikt voor een fotoactivatie op afstand. 

Wil je betrokkenheid bij jouw ‘online’ uitzending? Laat  jouw kijkers dan een foto maken met hun eigen mobiel en deze posten op Instagram met de # van jouw evenement. De foto wordt dan automatisch bij ons uitgeprint. Via Instagram benaderen wij de kijker en vragen of wij de foto mogen opsturen en naar welk adres. Een zeer persoonlijke benadering op de ‘ouderwetse’ manier. Meer info hier….

Love & Marriage beurs januari 2017 van Nelle Fabriek door Nienke van Denderen Fotografie-66

Photobot

fotorobot

Deze ‘alleskunner’ is misschien nog wel de beste oplossing van allemaal. 

Onze Foto-robot hoeft nl helemaal geen afstand te houden. Volledig virus-vrij rolt ‘Phobo’ op je af en hij zal, sociaal als hij is, gezellig een praatje met je aanknopen. Neem vervolgens je beste pose aan en wacht op de fotoprint…

Succes gegarandeerd.

Alvast online kennis maken? klik hier.

Mobiele schoolfotograaf

rond deze tijd is normaal gezien de schoolfotograaf al geweest op de meeste lagere scholen. Mocht dat dit jaar niet gelukt zijn of de komende tijd niet lukken aangezien er geen ruimte binnen de school voor is. Wij hebben een alternatief! 

De mobiele school(foto)bus. Zet de bus op je schoolplein en laat de kinderen 1 voor 1 plaats nemen in de bus. De professionele foto-apparatuur in de bus doet de rest. Er kunnen meerdere prints worden uitgeprint en uiteraard is er ook een digitaal bestand beschikbaar.

20767705_1743213429053619_640264108486825028_n-1

Contactloze Photobooth

Contactless

De photobooth en de photobus kunnen voortaan volledig contactloos bediend worden. Door nieuwe technieken hoef je de grote verlichte startknop niet meer in te drukken. Starten van de sessie gaat dmv een QR-code op je telefoon. Na het invullen van een mailadres op je eigen telefoonscherm en het nemen van de foto’s  in de booth, krijg je de foto’s digitaal gestuurd naar het opgegeven mailadres. Hoe coronaproof wil je het hebben? Meer info vind je hier

(De Photobooth op links is niet van SayKaas)

Leave a Comment

Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest