Bullet time photobooth

Ken je het bullet time photobooth effect van DE Scifi-film uit de jaren 90? Keanu Reeves in The Matrix, stil hangend in het moment, van alle kanten gefilmd! Dat effect hebben wij nu in een fotohokje gebouwd. Zeven camera’s die op hetzelfde moment een foto maken.

bullet time saykaas matrixbooth
Bullettime is een begrip dat werd geïntroduceerd in de film the Matrix en dat een bijzondere wijze van slowmotion filmen aanduidt, waarbij gebruik wordt gemaakt van tientallen camera’s die de actie vanuit lichtelijk verschillende hoeken rondom filmen. Het effect is alsof de kijker kan rondlopen te midden van de handelingen, terwijl de tijd, en dus de overige bewegingen, zijn vertraagd of zijn stilgezet.

Door de fotocamera’s heel snel achter elkaar, één voor één een foto te laten nemen, wordt de beweging tot slow motion. Als alle fotocamera’s tegelijk een foto nemen, wordt de beweging stilgezet, terwijl de filmcamera zich om het stilgezette beeld heen beweegt. (bron: wikipedia)

bullet time saykaas matrixbooth

Spring in de lucht en laat je van verschillende kanten vereeuwigen. De foto’s worden vervolgens achter elkaar gezet in een bouncing GIF-filmpje. En die kun je via een externe iPad mailen en / of uploaden naar Social Media. De enthousiaste begeleider zorgt er voor dat jij, voor de camera, het maximale er uit kunt halen. Jump and get shot!

bullet time saykaas matrixbooth

Toch fan van analoog? Als extraatje kun je nog steeds een van de zeven beelden op kwalitatieve fotoprint afgedrukt krijgen.

Wil jij deze photobooth ook inzetten op een beursstand, festival of zelfs bruiloft? Kijk dan hier eens voor meer info omtrent deze nieuwe fotobooth-rage.

Leave a Comment

Call Now ButtonBel nu

Pin It on Pinterest