Eigenlijk leveren wij voor al onze klanten maatwerk. Iedere opdracht is weer anders en wensen blijven veranderen (gelukkig). Dat houdt ons scherp en creatief. Voor deze klanten bedachten wij zelfs een totaal nieuw concept;      
                                       
       

Chipsoft

In samenwerking met medisch software ontwikkelaar Chipsoft bedacht SayKaas.com (met buurman in crime Erik Fakkeldij) een 'medisch monitor'.

Deze kwam aan het voeteneinde van een echt ziekenhuisbed te staan op de beursstand van Chipsoft. Na een quiz, omtrent een nieuwe App, mochten de deelnemers op de foto met de acteur die vanut zijn bed de quiz had gepresenteerd. De uitgeprinte foto kregen zij vervolgens mee als aandenken aan hun bezoek van de beursstand.

       
                   
 

Radio 538

Voor het wintersport-thema van 'Das Coen und Sanderfest' van Radio 538 ontwikkelden wij een booth in winterse sferen.

In de hal van de HMH hadden we een oude skilift neergezet en gasten konden geheel in stijl een foto laten maken. Deze kregen zij vervolgens mee als print en vanaf 2 ipads konden de foto's direct op Social Media gedeeld worden.

Gelijk na het feest werd deze compilatie getoond op de Facebook-Pagina van Radio 538.

   
   

Veronica

Voor radio Veronica werd er bij de rondleiding van de nieuwe collega's in het nieuwe pand van Talparadio een Photobooth door ons neergezet.

Men kon op de foto met levensgrote kartonnen popsterren als Bono, Lenny Kravitz en Chris Martin. Vervolgens kwam de fotoprint er uitrollen alsof het de frontpage was van de Veronicagids.

       
                   
                                   
 
© 2007 SayKaas.com | contact | disclaimer | voorwaarden